Flygresor från Linköpings flygplats

Amalfikusten med Capri & Pompeji

En sagolikt vacker kust där bergen stupar brant ner i det azurblå havet. Små pittoreska byar med pastellfärgade hus och en medelhavsvegetation när den är som vackrast. Kampanien är ett uttryck för skönhet och det ljuva livet – La Dolce Vita! Följ med på en magisk resa full av upplevelser med Pompeji, Capri, Amalfikusten, vattenbufflar och mycket mer. Vi bor på fräscha Hotel Domo med en fantastisk utsikt över Neapelbukten.

Drömmarnas Toscana 7 D

Toscana – en av Italiens vackraste regioner – bjuder på böljande kullar klädda med olivlundar och vinodlingar. Medeltida städer och borgar är också en del av landskapsbilden där gamla traditioner fortfarande hålls vid liv. Beundra de gamla mästarnas städer Siena och Florens, njut av välsmakande viner från trakten eller en espresso på en piazza mitt i folkvimlet.

Kroatien Biograd flyg 8 dgr

Sol och bad i ljuvliga Dalmatien

Kroatien har blivit mycket populärt som semesterland, inte undra på med sitt behagliga klimat, kristallklara vatten och vackra natur. I år flyger vi KLM från Linköping via Amsterdam och landar i Split praktiskt och bekvämt!

Englands gröna hjärta 6 dagar

Englands gröna hjärta – ett paradis för trädgårdsälskare

Underbara Cotswolds med böljande kullar, stenmurar och gröna fält anses vara Englands vackraste landskap. Med idylliska miljöer som tagna direkt ur engelska filmer och tv-serier känns det som att vid varje trädgårdsgrind ska Mrs Marple kika fram bakom rosor och kaprifol. Det är så genuint och pittoreskt att man som besökare snart börjar känna sig som en Beatrix Potterkanin, i ljusblå kostym och allt.

Klassiska Grekland

Få länder har väl attraherat besökare under lika lång tid som Grekland. Vi börjar vår resa i landets huvudstad Aten. Mycket av den nutida västerländska civilisationens kultur, vetenskap, astronomi med mera har sin upprinnelse i det antika Grekland. För många är Grekland synonymt med sol & bad på öar spridda i Medelhavet. Vi njuter vi av härliga stränder i avkopplande Tolo på halvön Peleponnesos.

Skottlands Höjdpunkter 6dgr flyg

Skottlands Höjdpunkter med Millitary Tattoo

Hur det kommer sig att skottar började bära kilt? Vad betyder egentligen det där Mac innan efternamnet? Med en storslagen kuliss av majestätiska borgar, gröna kullar, dimhöljda berg, mystik och vidsträckta hedar lockar det historiska Skottland besökare från hela världen. Men också den pittoreska och medeltida huvudstaden Edinburgh med Military Tattoo kommer göra din resa till Skottland oförglömlig!!