Jesus Christ Superstar i Dalhalla 2 D

Jesus Christ Superstar är utan att överdriva en av världens största musikalsuccéer genom tiderna. Peter Stormare kommer att spela rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes i ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla i sommar. Stormare har inte stått på en svensk teaterscen sedan han spelade Jean i nypremiären av Ingmar Bergmans uppsättning av ”Fröken Julie” på Dramaten i början av 90-talet. Medverkande: Linus Wahlgren, Patrik Martinsson, Fred Johanson, Simon Rubin, Jessica Berge m m

 

DAG 1.

Vi lämnar Östergötland och åker via Örebro, vi stannar för lämpliga raster under resan till Dalarna. Inkvartering på First Hotel Tällberg. Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar. Efter välsmakande middag åker vi till DALHALLA. När vi kommer tillbaka till hotellet bjuds det på vickning för de som känner sig sugna!

DAG 2.

Frukost på hotellet. Innan vi åker hemåt, vi gör lämpliga stopp på vägen hem. Beräknad hemkomst ca 19.00

INGÅR: Bussresa t/r, logi i dubbelrum inkl frukost, middagsbuffé, vickning efter Dalhalla, entré och konsertbiljett Sektion C : Grön till Dalhalla.

OBS: vid avbokning behålles 850:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad per/person.

VÅRT HOTELL:

First Hotel Gyllene Hornet *** Här erbjuds gratis WiFi. Som gäst har du tillgång till bastu, en 20 meter lång inomhuspool och utsikt över Siljan. Alla rum på First Hotel Golden Horn har eget badrum med dusch. Alla rum har TV och skrivbord.

Avresor