Magnus Carlsson på lilla Cirkus 2 D

Efter en slutsåld vårturné landar Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan på Lilla Cirkus i Stockholm i höst. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

 

Vi bor på Scandic Downtown Camper

DAG 1.

09.00 Avresa från Linköping Fjärrbussterminalen

11.30 Ca ankomst till Stockholm, fri tid

20.00 Börjar föreställningen i 1 tim 50 min ej paus

DAG 2.

12.00 Avresa från Stockholm

15.00 Ca hemkomst till Linköping

INGÅR: Bussresa t/r, logi i dubbelrum inkl frukost, showbiljett

rad 16-17

Mitt i den omisskännliga storstaden i centrala Stockholm är Scandic öppnat ett nytt signaturhotell för stadsforskare. Downtown Camper ligger inom gångavstånd från centralstationen samt shopping, restauranger, utflykter, parker och kulturella evenemang. Detta är den ultimata basen för att utforska staden

 

Vi använder ett förnyelsebart drivmedel HVO som tillverkas av bland annat restprodukter från skogen. I Sverige använder vi PREEM som bränsleleverantör, gå gärna in på deras hemsida och läs mer om produkten.  Utsläppen av CO2 är låga 1kg/pp på den här resan, betydligt lägre än tåget! Alla bussar vi använder oss av har högsta miljöklass Euro6. (på grund av begränsad tillgång av HVO kan vi vid enstaka tillfällen tvingas att tanka diesel men vi har fortfarande väldigt låga CO2 utsläpp)  Två av fyra färjor som trafikerar Helsingborg-Helsingör är batteridrivna och de färjor som trafikerar Gedser-Rostock och Rödby-Puttgarden tillhör världens renaste.

 

Beräkningsätt:

 

Vi har räknat på en genomsnittlig förbrukning av 2,5l/ mil HVO.  Då vi åker olika färjor så har vi tagit ett snitt på de färjor vi använder.

 

Källor:

 

Miljöfordon.se https://www.miljofordon.se/ekonomi/drivmedelskalkyl/

Forsea    https://www.forsea.se/om-forsea/hallbarhet/

Scandlines https://www.scandlines.dk/om-scandlines/greenagenda
Preem https://www.preem.se/foretag/produkt-och-tjanster/Produktkatalog/produkter/kategori/hvo-diesel-100/

Avresor