Oslo kryssa och fira 17 maj 2 D

Köpenhamn och Fira 17 Maj i Oslo

Norrmännens nationaldagsfirande är verkligen något extra!! Något som vi svenskar är avundsjuka på! Följ med oss till vårt västra grannland var med och fira med broderfolket! Dessutom hinner vi med en att uppleva Köpenhamn under ett par timmar.

 

Dag 1. Till Köpenhamn

Samma program som Köpenhamn-Oslokryss dag 1

Dag 2. Oslo

Frukostbuffé och chans att från första parkett njuta av när färjan seglar upp genom Oslofjorden. Nu är det dags att hjälpa norrmännen att fira Nationaldagen. Båten ligger på gångavstånd från centrum och på vår väg dit möts vi av musikkårer, barnparader och tusentals norska flaggor hela staden är en stor fest som måste upplevas! Klockan 14 bär det iväg hemåt och vi tar rast i Karlstad. Vi beräknas vara tillbaka i Östergötland kl 21.00.

INGÅR: Bussresa i helturistbuss, vägskatter, del i 2-bädds INSIDES hytt med båda sängarna på golvet dusch/wc, 1 frukostbuffé, 1 buffémiddag inkl 1 dryck .

VIKTIGT

Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades. Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

 

 

Avresor