Våra resor

Måndagsbussen Linköping 2 dagar

Shoppingresor Rostock.

Våra två och tredagarsresor till Rostock har blivit oerhört populära och är nästan alltid fulla! Undra på det till det priset! Att de är just fulla gör att vi kan fortsätta att hålla en mycket låg prisnivå. Vi har på dessa resor ett mindre antal påstigningsplatser än normalt. Beroende på att man har möjlighet att handla så stor mängd, då tar varje stopp ganska lång tid. Vilket innebär att de som bor på sista avstigningsort kommer att komma hem väldigt sent, och vi har problem att hålla isär varorna. Det innebär också att vi kör vissa resor bara från Linköping andra från Motala eller Valdemarsvik.

 

Avresa på morgon kl 06.00 från Bussgaraget i Hackefors där man kan parkera bilen. Det finns också möjlighet att gå på i Vikingstad eller Mjölby. Vi checkar in vid 17.30 tiden på Intercity Hotel.

På tisdagen efter en god frukost, åker vi från hotellet kl 09.45 till Calles för 2 timmars shopping. Färjan går tillbaka kl.13.00 och vi är hemma igen ca 23.00.

100 kg shoppingvikt. Köp till 100 kg extra för 400 kr.

Ingår: Bussresa, en övernattning del i dubbelrum inklusive frukost. 100 kg shoppingvikt.

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com  / www.ringarums.se  
Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning

Vårt Hotell:

Rostock Intercity***är ett modernt hotell beläget brevid centralstationen i Rostock ca 15min promenad till torget och gågatan. Det går spårvagnar precis utanför hotellet ner till centrum och de är gratis för hotellets gäster (man begär ett kort i recepionen)
gratis WiFi. Hotelet har Restaurang och bar.

 

Avresor