Hemlig Resa 5 dagar

Hemlig Resa 5 dagar

Våga utmana dig själv, dina vänner och dina grannar. Sätt lite spänning i din vardag genom att följa med på vår 5 dagars Hemliga resa. I år har vi sytt ihop en mycket spännande resa ut i det okända som börjar med att vi packar vår resväska, tar på oss ett glatt humör och styr kosan mot vår buss som hämtar upp på respektive påstignings plats och sen beger vi oss vidare…

Vi lovar härliga upplevelser, god mat och dryck i goda vänners lag men vart vi oss än i Europa vänder berättar vi inte mer om vad som händer. Det är en välbevarad hemlighet hos oss.

 

 

Dag 1: Avresa för att bege oss……

Middag på kvällen

Dag 2: Efter frukost kommer vi att…

Middag på kvällen

Dag 3: Idag när vi ätit frukost gör vi….

Middag på kvällen

Dag 4: Frukost och därefter är det dags att bege oss….

Middag på kvällen

Dag 5: Efter morgonens frukost är det sista dagen med gänget på våra hemliga resor och vi har många nya minnen och spännande saker att prata om innan vi kommer tillbaka till Östergötland

Bussresa i helturistbuss, 4 frukost, 4 middag, allt som rör utflykterna med bussen och dess transport, reseledare.

VIKTIGT Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se OBS! vid flygresa kan särskilda regler gälla, se villkor för ev avbokning nedan.

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Avresor