Birka kryssning till höga kusten 3 dagar

Birka Kryssning till Höga KUSTEN.

Längs Norrlandskusten, mellan Härnösand och Örnsköldsvik, finns världens högsta kustlinje, djupa vikar, branta berg och skogar. Upplev den vackra Norrlandskusten både från land- och sjösidan under en alldeles unik kryssning med spännande utflykter i land. Upptäck världsarvet tillsammans med oss och kryssa inomskärs i Höga Kustens vackra skärgård.

 

 

Dag.1 Till Stockholm

Vår buss hämtar oss från vår hemort vid lunchtid. Medan vi sakta seglar ut från Stockholm i sommarkvällen bjuds det på härlig stämning på soldäck. Under Captain´s cocktail presenterar vår befälhavare flera av alla som kommer att ta hand om dig under resan. Under kvällen är du välkommen till dukat bord och en god trerätters välkomstmiddag. Senare på kvällen blir det underhållning och dans.

Dag. 2 Höga Kusten med Härnösand

Vi vaknar upp i Härnösand-Höga Kusten sydligaste kuststad. Fartyget ligger ett stenkast från centrum med bevarande trähus och båtliv mitt i staden. Vill du uppleva ännu mer av den unika Höga Kusten, följ med på någon guidad utflykt (se separat program). På kvällen väntar en härlig trerättersmiddag medan vi sakta seglar inomskärs i fyra timmar från Härnösand genom Sannsundet till Höga Kustenbron, via Ulvön och Trysundaön upp till Skagsudde.

Dag 3.

Vi tillbringar vår sista kryssningsdag till havs. Delta i aktiviteter ombord-kanske en sista morgonjympa för denna resan-passa på att shoppa till taxfreepriser, koppla av på soldäck eller unna dig en härlig behandling i vår fina SPA anläggning. Här kan du ta det lugnt en stund i vår utomhusjacuzzi med härlig utsikt över Stockholms skärgård och inloppet till Stockholm innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen där vår buss väntar på oss tillbaka till Östergötland.

INGÅR: 2-bäddshytt ekonomi, två 3-rättersmiddag exkl dryck, en frukost, en brunch.

 

VIKTIGT

Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se OBS! vid flygresa kan särskilda regler gälla, se villkor för ev avbokning nedan.

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

 

 

Avresor