Om oss

Varför Vikingbuss/Ringarums resor

Vi hämtar dig
Med oss kan Du börja och avsluta Din resa, från många orter runtom i Östergötland.Se påstigningstabellen, på respektive resa. Utan extra kostnad ordnar vi anslutning från många orter. Det innebär också att Du slipper fördyrande övernattningar vid resans början och slut.

Trygghet - säkerthet - service
Du är i goda händer med VIKINGBUSS/Ringarum - hos oss kommer säkerhet och service i första hand.Vi använder oss enbart av rutinerade och välmeriterade bussförare, med långvarig erfarenhet av turistbusskörning i såväl Norden som Europa. Att framföra en fullastad turistbuss på slingrande alpvägar, snabba autobahn eller i stressig storstadstrafik ställer speciella krav på kunskaper hos föraren. Att bjuda på en trygg och mjuk färd, att hålla bussen i toppskick är en del av deras yrkesheder! Våra reseledare ger Dig bästa service för att Du ska må riktigt bra på Din semesterresa.

Bussen Du åker med
Bussen är naturligtvis en viktig del av bussresan. För att trygga kvaliten och säkerheten för våra kunder har vi investerat i det allra modernaste vad det gäller teknik, säkerhet och miljöklass. Samtliga bussar är utrustade med säkerhetsbälten. Datorstyrd klimatanläggning ger sommar som vinter alltid behaglig temperatur. Fällbara fåtöljer med fotstöd, stora panoramafönster för bästa sikt, radio, CD, video m.m... - allt för din komfort. Vidare det populära lilla busspentryt, där vi bl a kokar kaffe.

Grupper & föreningar
Har ni en grupp som vill ut på en kort eller lång resa - en eller flera dagar spelar ingen roll. Vi hjälper gärna till! Ge oss era önskemål och vi ‘’skräddarsyr’’ en resa just för er.Vi lämnar även förslag på olika resmål. Ni kanske enbart är i behov av att hyra en buss, vilket också naturligtvis går bra. Ni får en bekväm och säker buss med kunnig yrkesförare. Mindre grupper, som inte fyller en egen buss, är mycket välkomna med på våra ordinare resor i programmet. Resan kan också samköras med någon annan förening eller grupp med samma resplaner, som er grupp. På så sätt fyller vi bussen.Vad ni än har för residé eller önskemål är ni alltid välkomna - Vi skall göra vårt bästa för att ni ska bli nöjda.

Lagstadgad resegaranti
Enligt resebyrålagen har VIKINGBUSS/Ringarum till Kammarkollegiet ställt garanti till skydd för sina resenärers depositioner.

Samarbete
VIKINGBUSS och RINGARUMS RESOR har samarbetat i många år men i April 2018 gick företagen samman då VIKINGBUSS köpte RINGARUMS RESOR. Detta medför att vi kan bli mycket effektivare och erbjuda bättre service i form av kortare svarstider, flera avgångar/resmål På en del resor så samarbetar vi även med Resemakar´n i Vänerborg då kan det bli bussbyte i Helsingborg och det är möjligt att boka plats i bussen. Resorna är i förekommande fall märkta med ”vi reser tillsammans”

Resan Du väljer
Vi hoppas att den ska bli den angenäma upplevelse Du förväntar Dig. Detta oavsett om Du väljer en kort eller lång tur, inom Sverige och Norden eller ut i Europa. Välj en resa med många sevärdheter och aktiviteter eller med avkoppling och lugnare tempo.Men priset kanske Du undrar över... givetvis är priset viktigt för Dig, men nu kan inte en resa enbart värderas i pengar. En resa är så mycket mer, exempelvis bekvämlighet, säkerhet, komfort, rätt planering, trygghet, service, gemenskap och resminnen som inte går att värdera i kronor och ören. Har Du nu satt Dig till rätta för att leta reda på just Din resa? Tänk vilken minnesvärd upplevelse Du kommer att få på Din favoritplats i verkligheten!!!

Åsa Fjordmark

Grupper/reseprogram/reseledare

Vår "senaste " medarbetare. En glad och sprallig Västgöte med en fantastisk arbetskapacitet. Saker är nästan klara innan hon börjat.

Viktoria Stenberg

Grupper och försäljning

Vår klippa som är uppväxt med företaget då hennes farfar och pappa har drivit det tidigare. Vår "arbetsmaskin" hon kör ner huvudet och kör!

Anna Wernholm

Försäljning/administration

Ordningsam tjej med koll på läget. Har man tappat bort något fråga Anna hon vet var det är.

Kerstin Wernholm

Vice VD, Grupper
Ekonomi/administration

Arbetsmaskin som är berömd för sitt smittande skratt och härliga humör.

Stefan Wernholm

VD, Bussbeställning och marknadsföring.

Uppväxt i en Vikingbuss då pappa var chaufför på 60-talet. Älskar allt som har med bussar att göra.

Hagbard

Viking

Åsså jag...