Våra resor

Fredriksdalsteatern i Helsingborg 2 dagar

Ett yrväder från Tomelilla drar sommaren 1926 in över Helsingborg och familjen Palms villaträdgård! När vi tittar in genom lövverket sitter professorskan och väntar på sin älskade make Waldemar. Hon är förväntansfull. Idag ska de fira sin ettåriga bröllopsdag. Men det blir inte alltid som man tänkt…… Medverkande: Eva Rydberg, Mia Poppe, Anders ”Ankan” Johansson, Robert Rydberg m m.

Vi bor på Elite Hotel Marina Plaza.

DAG 1. ÖSTERGÖTLAND - HELSINGBORG
Bussen tar oss via Småland ner till Skåne. Vi gör stopp för lämplig fikapaus under vägen. Vi närmar oss Helsingborg – ”Sundets Pärla”. Innan vi åker till föreställningen som börjar 19.00 den 18/7 och 18.00 den 11/8, äter vi en 2-rätters middag på hotellet. Efter föreställningen återvänder vi till vårt hotell.

DAG 2. HELSINGBORG - ÖSTERGÖTLAND
Efter frukost kan den som vill åka över till Helsingör för lite shopping på torsdagen den 19/7 den 12/8 är en söndag och då är de flesta butikerna stängda i Helsingör, men för dom som vill finns tid att gå en stund i Helsingborg innan vi fortsätter E4:an norrut. Vi kommer via det småländska Höglandet till Östergötland. Beräknad hemkomst till Linköping ca 19.00

Detta ingår i priset:
Bussresa, logi i dubbelrum, inkl frukost, 2-rätters middag på hotellet, teaterbiljett parkett rad 6-7 18/7, parkett rad 11-12 11/8.

OBS: vid avbokning behålles 500:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad per/person.

Avresa:
07.00 Linköping Fjärrbussterminalen övriga orter utmed färdvägen efter överenskommelse vid bokning.

Avresor