Våra resor

Wien flyg 4 dagar

Följ med på resan till kaféernas, musikens och valsernas stad Wien! Staden är födelseort för flera av världens främsta kompositörer och en stad av slående vacker arkitektur. Njut av pampiga byggnader, slott med vackra trädgårdar, presidentpalatset i Hofburg, Sankt Stephanskatedralen! Wien innehåller mycket mer än Wienervals, Wienersnitzel, bakverk och Mozart!

 

Dag 1. Till Wien
Vår anslutningsbuss tar oss till flygplatsen i Linköping varifrån vi flyger till Wien där vi landar efter lunch. Vår buss tar oss till Arte Hotel Wien där vi ska bo i tre nätter. På kvällen äter vi en gemensam middag på restaurang nära hotellet alla kvällar.

Dag 2. Stadsrundtur
Utmed Ringstrasse dyker storslagna palats upp från fornstora dagar då kejsardömet stod på sin topp. Parlamentet med grekiska influenser liksom Habsburgarnas enorma palats, Hofburg är bara några exempel. Till fots tar vi oss en närmare titt på innerstaden med såväl Stefansdomen och Café Sacher.

Dag 3. Wien
Idag är hela dagen fri för eget förfogande. Er reseledare kommer med tips; lite shopping på Mariahilferstrasse, ett besök på något av stadens många museum, en båttur på Donau, ett besök i Schönbrunn eller varför inte slå sig ner på ett av stadens många caféer och njuta av livet? Staden är full av möjligheter.

Dag 4. Wien – Hemorten
Vår buss tar oss tillbaka till flygplatsen varifrån vi återvänder till Linköping där vår anslutningsbuss väntar på oss.

Transfer flygplatsen i Sverige t/r, flyg Wien t/r, buss, vägskatter, logi i dubbelrum med dusch/bad och wc, 3 frukostar och 3 middagar, utflykter enligt program, reseledare.

Tillägg: enkelrum 1.200:-

Avresor

AvresedatumOns 2018-06-06 (G)
HemkomstdatumLör 2018-06-09
Platser kvarPlatser:-2
Från prisPris: 6 890
FulltFullt