Shoppingresor Tyskland

 

Rostock Måndagsbussen 2 dagar

Vill man handla i lugn och ro så åker man i början på veckan. Ingen trängsel på färjor och på Calles brukar vi vara nästan ensamma vi har möjlighet att handla hela 100kg per person räcker inte det kan man köpa till ytterligare vikt. Vissa resor startar från Ringarum övriga startar i Linköping vid vårt garage i Hackefors där man kan parkera bilen gratis

Rostock Shopping 2 dagar

Avresa på morgonen från Östergötland. Efter färjorna Helsingborg – Helsingör och Gedser – Rostock ankommer vi den vackra, gamla Hansastaden Rostock. Vi checkar in vid 17.30-tiden på Intercity Hotel, ca 15 minuters promenad till gågatan. Här finns allt från shopping med ett rikt utbud av affärer till en mysig stadskärna och ett vackert torg. På söndagen, efter en god frukost, åker vi från hotellet till Bordershoppen för ca 2 timmars shopping. Färjan går tillbaka kl 13.00 och vi är åter i Östergötland ca klockan 2.

Rostock Weekend 3 dagar

För dig som vill ha lite mer tid i den trevliga gamla Hansastaden. Avresa på morgonen. m Vi checkar in vid 17.30 tiden på Intercity Hotel.

Dag 2.
Förmiddagen ägnas åt shopping ca 2 timmar på Calles och ca 1 timme på Bordershop. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter i charmiga Rostock.

Dag 3.
Avresa från hotellet kl. 10.15 och färjan går tillbaka kl. 11.00 vi är hemma igen ca 21.00. I priset ingår: bussresa och 2 övernattningar i dubbelrum inklusive frukost. 100 kg shoppingvikt. Köp till 100 kg extra för 400 kr.

Shoppingresa Rostock Express 2 dagar

Mer info kommer snart!